5 Essential Elements For kjøpe brukt iphone

Wiki Article



• Kansellerer du ditt iceUng abonnementet mottar du bruddgebyr om du ikke inngår ny 12.mnd avtale på et annet abonnement med tilsvarende mnd. pris

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt knowledge fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt info fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Alle varene er funksjonstestet og ingen av disse skadene vil påvirke produktets bruk eller funksjon uansett tilstandsgradering.

Når du bestiller en brukt telefon fra oss, vil du motta en enhet som er "som ny", Adult men som har blitt pusset opp. Er brukte mobiltelefoner som nye tilgjengelige på MyTrendyPhone?

Mobil 16GB er mobilabonnementet for deg som er glad i å surfe og har behov for mye mobildata. Abonnementet er et will have to for de som elsker å høre på musikk på bussen eller streame noen klipp fra YouTube i ny og ne.

Restriksjoner og begrensninger kan gjelde. Utbetalinger er basert på at den mottatte enheten samsvarer med beskrivelsen du oppga da estimatet ble gjort. Apple forbeholder seg retten til å nekte innbytte eller begrense antall enheter, uansett grunn.

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt data fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Hvis du allerede har sendt oss enheten din, kan ikke innbyttet kanselleres. Hvis du imidlertid mottar en lavere revidert innbytteverdi etter click here at vi har inspisert enheten din, kan du velge å takke nei til innbyttet.

Kansellerer du ditt iceUng abonnementet mottar du bruddgebyr om du ikke inngår ny twelve.mnd avtale på et annet abonnement med tilsvarende mnd. pris

Med Rollover Deling kan du dele ubrukt info fra forrige måned, med alle andre mobilkunder med privatabonnement hos oss.

Ta en titt på fordeler og ulemper og velg din favoritt! Apple iPhone twelve tilbyr en eksepsjonell pakke med ytelse, kameraegenskaper og skjermkvalitet.

iceUng er perfekt for deg under 29 år som vil ha mye data for pengene. Du fileår 16GB knowledge i Norges nye mobilnett ice+ som du kan surfe fritt med, og details du ikke bruker opp rulles automatisk about til neste måned med Knowledge Rollover.

iceUng 3GB er perfekt for alle less than 29 år som synes det er fint med litt details til å sjekke nettet når du er på farten. Du får 3GB data i Norges nye mobilnett ice+

Report this wiki page